Business Mediation

 Wij werken direct met en voor u en werken ook samen met verzekeraars en arbodiensten of andere verwijzers.

Lees meer

"Professionele Mediators"

Bent u verwikkeld geraakt in een arbeidsconflict of heeft u te maken met een andere kwestie in een zakelijke omgeving? We begeleiden u dan zo snel als mogelijk naar de best mogelijke oplossing van de kwestie. U kunt daarna weer op een positieve manier verder zonder conflicten.

een mediation waarbij menselijkheid centraal staat zonder het geshil uit het oog te verliezen.

Wij hanteren korte lijnen en streven ernaar om u binnen 24 uur in contact te brengen met een geschikte mediator.  We hanteren daarbij geen wachtlijst. Voor onze mediators is mediation hun specialisme. Alle mediators van zijn niet alleen zeer ervaren mediators,  wij begrijpen vanuit onze expertise de mens achter het issue. Dagelijks zijn wij bezig met het (helpen) oplossen van conflicten en geschillen of het begeleiden van partijen. Kortom, mediation is een vak en wij nemen dat serieus, zodat u verzekerd bent van een bekwame, professionele ondersteuning.

Kwaliteit

Wij werken direct met en voor u en daarnaast ook samen met verzekeraars en arbodiensten of andere verwijzers, waarbij we zoveel mogelijk aan specifieke wensen tegemoet komen. Wij richten ons op kwaliteit in de breedste zin van het woord. De focus ligt op een, zo mogelijk, snelle oplossing van de kwestie waarbij we ons flexibel opstellen en vooral maatwerk leveren.

In onze aanpak streven wij ernaar om de interactie tussen partijen positiever en constructiever te maken, zodat een oplossing waar beiden tevreden mee zijn, gevonden kan worden. Ook kan het in een mediation zo zijn dat het belangrijk is dat één van de partijen zich krachtiger gaat voelen en zich krachtiger gaat opstellen. Hierdoor kan diegene gemakkelijker beslissen en meer de regie nemen over zijn of haar leven. Het hervinden van balans is altijd een belangrijk punt. Wij doen hoe dan ook wat de mensen aan tafel nodig hebben en wat het conflict vraagt.

Wij zijn ervan overtuigd dat onze resultaatgerichte, maar grondige en mensgerichte aanpak leidt tot focus en een duurzame oplossingen. Wij streven naar de best mogelijke uitkomst van de kwestie. In alle gevallen streven wij ernaar  een brug naar de toekomst te creëren.

Kom in contact