Over

Self-empowerment

Lees meer

Waarom Self-Empowerment?

De laatste inzichten laten meer en meer zien dat de mens holistisch is als het gaat om energie huishouding.

M.a.w. , er stroomt energie door ons heen i.p.v. in ons. De mate waarin wij in staat zijn deze energie om te zetten naar een prettige emotie, gekoppeld aan gelijksoortig gedrag, heeft dus alles te maken met de weerstand die we ergens op ervaren. Deze weerstand wordt veelal veroorzaakt door “ onbewust”  aangestuurde patronen.  

Onze methode laat u of uw team zien waar er weerstand op zit. Dit brengen we in kaart volgens de 5 pijlers waar de methodiek op is gestoeld. Of het nu gaat over omgang met collega’s, of iemand heeft moeite met targets. Altijd is dit terug te herleiden naar bestaande patronen. Deze worden in kantel sessies omgezet naar inzichten. Hiermee kun jij verder en wordt je in staat gesteld de oude patronen te verlaten, waar energie op lekt.

Werkwijze

Ieder mens is uniek, iedere organisatie is uniek. Onze individuele en teamtrajecten zijn afgestemd op het individu/ het team in combinatie met uw bedrijfscultuur en doelstellingen. Geen voorgedrukte trainings- en coachingmappen: ieder schrijft zelf zijn eigen, nieuwe leidraad. In een persoonlijk document geven ze zichzelf concrete handvatten voor hun nieuwe zijn en doen. Tijdens de ontwikkeltrajecten geven wij intensieve begeleiding.

Na elke sessie gaan medewerkers actief met hun nieuw verworven inzichten aan de slag. Door de inzichten direct en herhaaldelijk toe te passen, beklijven ze en worden ze al snel een vanzelfsprekendheid. Als ze vragen hebben of tegen lastige dingen aanlopen tussen de sessies in, kunnen ze die onbeperkt aan ons voorleggen. We kijken dan graag even met ze mee zodat ze zelf weer verder kunnen.

Onze methode zal altijd berusten op deze pijlers, voor zowel individuen als teams.

  • Bewustwording
  • Inzicht
  • Kracht
  • Focus
  • Energie
Self-Empowerers

Ons fantastische team

Joop schuurmans | Oprichter

We hebben een ontzettend leuk team. Het heeft een vaste kern, van een aantal hoog frequente energie brengers voor uw organisatie. Wij beslaan alle aspecten van het bedrijfsleven. Van sales tot financieel strategische coach ondersteuning. Van burn-out tot communicatietraining tot slaapcoach. Ons totale team bestaat uit een 12 coaches/trainers, die allemaal geschoold zijn op de leest van self-empowerment.

Mijn brede interesse heeft mij gebracht naar veel verschillen vakgebieden en in alle uithoeken van de wereld. Ik heb het genoegen gehad op verschillende manieren te kunnen participeren in het bedrijfsleven, waarbij creativiteit en sales altijd hoog bij mij in het vaandel hebben gestaan. Het achterliggende gedachten goed is altijd de omgang met mensen geweest. Hun drijfveren, ambities, kwaliteiten en eigenschappen houden mij vaak een spiegel voor waar ik op bepaalde momenten sta. 

Want zo zie ik mensen: "Als een spiegel die jou laat zien waar jij op dat moment staat." Deze spiegel wil ik met mijn team graag voor een ieder zijn, die bereid is er erin te kijken. Pas als je die bereidheid hebt, ga je zien wie je bent en waar je naartoe wilt.

Gerdie

Self-empower

Jan

Self-empower

Ger

Self-empower

Aan onderstaande bedrijven leveren wij al duurzame energie

Kom in contact